9 Kasım 2012 Cuma

Mutsuzluktan geberirken bana bütün imkanlara sahip olduğumdan bahsetme.

8 yorum:

  1. Keşke o kadar basit olsa dimi? Sayarak ölçebilsek, biriktirerek arttırabilsek mutluluğu.. Mutsuzluk bataklığındayken bana söylenen ve en nefret ettiğim cümle : "Ama birçok kişi senin yerinde olabilmek için can atıyor." dur. Gelsin kimse o ırıspı alsın yerimi artık.

    YanıtlaSil
  2. Üzüntülerimiz bile zorlarken mutlu olmaktan bahsetmesinler bana.Kim bu can atan topluluk, sadece bir hafta dayanamazlar uzaktan gördükleri süslü hayata.

    YanıtlaSil
  3. dışardan süslü hayatlar ne güzeldir demi ama, biz de bozmayız çoğukez bırakın öyle sansınlar- ki anlatmak çok zordur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar süsleyip duruyorlarsa o kadar da yanılıyorlar aslinda.Saçma bir şekilde üzülmen saçma gelir.Elimizdeki topun siyah tarafına bakarken onlar beyazı görür belki iyi belki kötü ama bi' gelsin yanıma birde buradan baksın, işte o zaman değiştiririm bazı düşüncelerimi, bakış yönümü.

      Sil
  4. kimilerinin topu sadece siyahtır aslında!
    bırak başkalarının bakıp gördüklerini........çünkü "başka" lar onlar....
    selam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başkalarının bakıp gördükleri tabi ki beni ilgilendirmez, benim sorunum aynı acidan bakmak istedigim insanın açısını benden uzaklaştırması.Belki normal olan budur da denebilir ama bana öyle degil.

      Sil
  5. Vardır bir sebebi değerli kardeşim...bunu zaman buldurur!
    sevgiyle...

    YanıtlaSil