22 Mayıs 2013 Çarşamba

Korkaksınız bayım.

boş mesaj atmak herhalde
                          'Hiçbir şey demiyorum' demenin farklı bir şekli.
         Yoksa kendinizi mi hatırlatmaya çalışıyorsunuz bayım?Bir şey arar gibiydiniz.Sanki sahiplik.Bulduğunuza şüphem yok lâkin çocukluktan ileri gidemeyişinize gülüyorum.Korkaksınız. Neyse ki ben sizi ucuz atlattım.

Desemde iş orada bitmiyor.Sevginle nefretinle yazma nedenimsin çocuk,bay,bayım.Mesela sizinle Isviçre ye gitmeliydik.Çok sıkı sarılırdım hattâ öyle güzel severdimki orada sizi.Her sabah güneş sizin için doğardı.Hislerim uyuşurdu her gün sarhoş gezerdim.O yüzden beni sevemediniz bayım ya da inandıramadınız.Söz veriyorum hayatımdan size dair her kesiti her sevgiyi bir bir tırnaklarımla kazıp atacağım.

4 yorum:

  1. Boş mesaj.. Söylenemeyen, bilinmeyen, bilinememeye mahkum kelimeler bırakmak, yalnızca korkaklara yaraşır bir hareket değil midir zaten? Ve korkaklar, kendileriyle ve yapmaktan korktukları hatalarıyla öyle çok meşguldürler ki ne İsviçre'nin huzur kokan sokaklarını ne de İsviçre'den daha huzurlu olan, seven bir kadının kollarını anlayabilirler.
    O yüzden dilerim ki; tırnakların, yüreğin, sen.. bu süreçten sağ salim çıkabilesiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlayabilmesini ne kadar çok isterdim.Bunun için çabaladım.Uzun zaman geçti.Sadece değişmişim.Farkında bile olmadan her hareketimde onun izlerini taşıyorum, bu yüzden öylece geride bırakmak istemiyordum.ama büyüyoruz.O butun hileleriyle koca bir çocuk olarak kalıyor.
      Kendimce zor fakat güzel bir karar aldım, teşekkür ederim.

      Sil
  2. Önümüzde koca bir yangın var ve biz elimizdeki yelpazeye güveniyoruz.. yanacağımızı bile bile güvenimizden zerreler eksilmiyor. Değiştiremediklerimizin bizi değiştireceğini bile bile çabalamaya devam ediyoruz. Büyüyünce tüm bunların üstesinden gelebilecektik dimi? Ne çok kandırılmışız.
    Kendince aldığın karar.. bu kararı alabilmenin bile ne denli zor olduğunu biliyorum. O yüzden ben teşekkür ediyorum, umut oldun en karar alamayan yanlarıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 'Yanacağımızı bile bile güvenimizden zerreler eksilmiyor.' yani tam olarak bu.Büyüdükçe duygularımız köreliyor gibi hissediyorum.Bu en kötüsü.Değistiremiyoruz çünkü saf ve temiz severken değişmeyi göze alıyoruz.Sonuçları bizi mutlu etmesede.
      Arkamıza baktığımızda umarım yalnızca isimleri kalır hafızalarımızda.iyi geçireceğin günler dilerim.

      Sil